POMAHNITALI MCGREGOR UZROKOVAO NEREDE: / Opći kaos u dvorani, ima i ozlijeđenih, policija lovi Conora po New Yorku

Image
Foto: Screenshot

'Ludi Irac' napravio kaos

5.4.2018.
21:23
Screenshot
VOYO logo

Najveća UFC zvijezda i jedan od najvećih UFC boraca svih vremena, veliki Conor 'The Notorious' McGregor u četvrtak je uzrokovao erede u Barclays Areni, gdje je netom prije toga završilo medijsko druženje, prenosi Fight Site.

Ariel Helwani je saznao kako se McGregor s društvom pojavio u dvorani te kako je pokušavao doći do nekog od boraca koji su je napuštali, nakon što su završili s medijskim obavezama. Došli su do kombija u kojem su bili neki borci, udarali su po staklu, a došao je i do informacija kako su letjele stolice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nerede smirivalo osiguranje

Također, dodao je kako je u svemu došlo i do ozljede borca Michaela Chiese. Nerede su morali smiriti pripadnici osiguranja, nakon čega su McGregor i njegovi ljudi iz pratnje napustili dvoranu i ušli u vozilo koje ih je čekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se trebalo dugo čekati na video incidenta kojeg je snimila borkinja Felice Herrig. Na njemu se može vidjeti grupu ljudi, među kojima je i McGregor, kako razbacuju stvari po dvorani, a McGregor nekome viče da izađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irac je nakon toga uzeo dio ograde, s ciljem da je baci na vozilu, ali netko ga je zaustavio. Kako saznajemo, to je vikao Khabibu Nurmagomedovu, koji se već nalazio u kombiju. Vrlo brzo je video na kojem se vide postupci postao javan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima ozljeđenih

Informacije pristižu iz Amerike o ovom incidentu. Trener Michaela Chiese kazao je kako je njegov borac doživio posjekotine na licu, od stakla koje je doletjelo, ali trenutno se ne zna koliko je njegova ozljeda ozbiljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Fight site javlja kako su se pojavile i neke informacije kako je McGregor priveden u policiju, ali kako su se informacije pojavile samo na nekim Twitter objavama te ne možemo biti sigurno koliko tu može biti istine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanci, pak, pišu kako je Dana White, prvi čovjek UFC-a, potvrdio da je policija izdala tjeralicu za problematičnim irskim borcem.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo