BRUTALNI NOKAUT KOJI JE SVE ZGROZIO: / Obratite pozornost na suca; Ovaj savršeni udarac preplašio je i njega i liječnike

Image
Image

'Kakav je ovo bio način za završiti borbu, gadna desnica. Savršen udarac, to se ponekad dogodi kad oba borca krenu po udarac'

27.4.2021.
9:04
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se brutalni i nehumani nokaut Kaleba Harrisa protiv Johnavana Vistantea na Bare Knuckle FC 7 eventu (BKFC-u) 10. kolovoza 2019. u Biloxiju, saveznoj američkoj državi Mississippi i to u 51. sekundi druge runde. Ovom pobjedom Harris je došao na 1-1 u bare knuckleu. Izgubio je od Harrisa Stephensona na BKFC 5 podijeljenom odlukom sudaca u travnju 2019. Harris je svog suparnika u ovoj borbi nokautirao savršeno plasiranim desnim poludirektom, kojim ga je bacio u nesvijest.

Image
NIKAD SE VIŠE NEĆE DOGODITI NOKAUT POPUT OVOG: /

Brutalno ga uspavao za samo 18 sekundi; Boksaču spašavali život usred ringa

Moćna desnica ravno u bradu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo najveći trenutak ovog događaja i jedan od najvećih, najboljih i najpopularnijih nokauta ikad u ovoj organizaciji, kako site Bareknuckle TV piše o ovom nokautu.

Sudac odmah pozvao u ring liječničku službu

"Game, set, match. Kakav je ovo bio način za završiti borbu, gadna desnica. Savršen udarac, to se ponekad dogodi kad oba borca krenu po udarac", kazali su komentatori borbe i istaknuli kako je sudac odmah pozvao u ring liječničku službu, nakon što je vidio na koji način i kako je Vistante pao na tlo, s glavom prema podu. Također, ako malo bolje obratite pozornost, možete vidjeti kako je sudac odmah, u trenutku dok je Vistante još padao, prekinuo borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo