BRUTALNI NOKAUT KOJI JE SVE ZGROZIO: / Obratite pozornost na suca; Ovaj savršeni udarac preplašio je i njega i liječnike

'Kakav je ovo bio način za završiti borbu, gadna desnica. Savršen udarac, to se ponekad dogodi kad oba borca krenu po udarac'

27.4.2021.
9:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na društvenim mrežama pojavio se brutalni i nehumani nokaut Kaleba Harrisa protiv Johnavana Vistantea na Bare Knuckle FC 7 eventu (BKFC-u) 10. kolovoza 2019. u Biloxiju, saveznoj američkoj državi Mississippi i to u 51. sekundi druge runde. Ovom pobjedom Harris je došao na 1-1 u bare knuckleu. Izgubio je od Harrisa Stephensona na BKFC 5 podijeljenom odlukom sudaca u travnju 2019. Harris je svog suparnika u ovoj borbi nokautirao savršeno plasiranim desnim poludirektom, kojim ga je bacio u nesvijest.

Moćna desnica ravno u bradu

Bio je ovo najveći trenutak ovog događaja i jedan od najvećih, najboljih i najpopularnijih nokauta ikad u ovoj organizaciji, kako site Bareknuckle TV piše o ovom nokautu.

Sudac odmah pozvao u ring liječničku službu

"Game, set, match. Kakav je ovo bio način za završiti borbu, gadna desnica. Savršen udarac, to se ponekad dogodi kad oba borca krenu po udarac", kazali su komentatori borbe i istaknuli kako je sudac odmah pozvao u ring liječničku službu, nakon što je vidio na koji način i kako je Vistante pao na tlo, s glavom prema podu. Također, ako malo bolje obratite pozornost, možete vidjeti kako je sudac odmah, u trenutku dok je Vistante još padao, prekinuo borbu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali