Brave 86 /

Najglobalnija MMA organizacija po prvi put gostuje u Bugarskoj. U Hrvatsku dolazi uskoro

Image
Foto: Screenshot

Voyo platforma u subotu od 20.00 prenosi spektakularni Brave 86 iz Bugarske

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

21.8.2024.
14:42
Screenshot
VOYO logo

Voyo platforma donosi u subotu spektakularnu borilačku noć. Uz KSW 97 event koji počinje u 20.00, u isto vrijeme na platformi Voyo moći ćete gledati još jednu MMA priredbu - Brave 86 iz Bugarske.

Image
KSW 97 /

Voyo platforma u subotu prenosi fantastičan event. Gorostasi ulaze u kavez

Image
KSW 97 /

Voyo platforma u subotu prenosi fantastičan event. Gorostasi ulaze u kavez

Brave Combat Federation dodatno želi učvrstiti svoj status najglobalnije MMA organizacije na svijetu debitirajući u Bugarskoj u Burgasu 24. kolovoza. Bugarska će se pridružiti Sloveniji, Nizozemskoj, Hrvatskoj, Francuskoj i Njemačkoj kao zemlja u kojima će Brave ove godine gostovati, prema najavama web sitea Bravea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najava dolazi nakon nedavnog posjeta predsjednika Bravea Mohammeda Shahida Burgasu na poziv gradonačelnika Dimitra Nikolova.

Burgas je već neko vrijeme na karti borilačkih sportova kroz K1 događaje, a domaćinom prvog ikada Brave priredbe u Bugarskoj. Burgas je spreman da dobije svjetsku MMA pozornost, signalizirajući početak novog poglavlja u povijest razvoja sporta za grad i Bugarsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod vodstvom Njegovog Visočanstva Shaikh Khaled bin Hamad Al Khalifa, Brave je već ostavio trag u europskom MMA-u organizirajući događaje u 13 europskih zemalja. S nadolazećim događajima u Nizozemskoj 25. svibnja, Hrvatskoj 28. rujna i ovim eventom u Bugarskoj, Brave CF je spreman proširiti svoj doseg na 16 zemalja diljem europskog kontinenta, što je prekretnica bez premca u bilo kojoj drugoj MMA organizaciji u svijetu.

Osim toga, događaj najavljen za Bugarsku povećat će ukupan broj Brave evenata za 2024. na deset sa sedam događaja, koji će se održati na europskom tlu kao dio europske turneje 2024.

Brave Combat Federation započela je godinu na visokoj razini s povratkom u Sloveniju 20. travnja s Brace 81 eventom, a Brave je gostovao i u Africi.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni Ivan Erslan u studiju Net.hr-a: 'Erslan me dobio na sparingu, a Voyo će promijeniti navike mnogih Hrvata'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo