TRENER DONOSI PREVAGU? / Božić poručio Hrgoviću uoči spektakla u Ciboni: 'Slušaj Diaza'

Božić smatra da je Johnson pravi test za Hrgovića

8.12.2018.
9:50
VOYO logo

Uoči spektakularne borbe između hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Amerikanca Kevina Johnsona u Ciboni, RTL-ov reporter Boris Jovičić u ringu je u dvorani Dražena Petrovića o borbi razgovarao sa stručnim RTL-ovim sukomentatorom Stjepanom Božićem.  

"Vjerujem da ćemo vidjeti puno bolju boksačku predstavu nego smo je vidjeli zadnji puta protiv Mansoura", kazao je Božić.  "Johnson je izuzetno kvalitetan borac i vjerujem da će iz Filipa izvući puno više nego je izvukao Mansour", rekao je Božić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Johnson nema šanse, ako će Hrgović boksati 50 posto od onoga što je pokazao protiv Mansoura"

Na pitanje koje su prednosti Hrgovića nad Amerikancem, Božić ističe da je prva prednost hrvatskog boksača - ugledni kubanski trener Pedro Diaz. "Bili smo na vaganju i rekao sam mu: Filipe, slušaj Diaza!", otkrio je Božić te dodao kako smatra da će Hrgovićev "kut", odnosno" trener odigrati prevagu. 

"U Hrgovićeve kvalitete ne treba sumnjati", kazao je Božić i dodao da je danas na vaganju vidio "spremnog i samouvjerenog" Hrgovića. "Ako će slušati trenera i boksati 50 posto od onoga što je boksao protiv Mansoura, Johnson nema šanse", jasan je Božić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća da se Johnson borio protiv najboljih boksača u teškoj kategoriji koji su se penjali u ring posljednjih petnaestak godina. "Filipu treba ovaj meč i dobro je da mu se dogodio. Sretan sam zbog njega jer napokon i sebi i drugima može pokazati koliko vrijedi. Ovo je pravi ispit za njega i vjerujem da će ga položiti", zaključio je Božić. 

Hrgović 12 kilograma lakši od Amerikanca

Podsjetimo, nakon što je senzacionalno nokautirao boksačkog velikana Amira Mansoura u rujnu, brončani olimpijac Filip Hrgović večeras se vraća u Zagreb obraniti svoj interkontinentalni WBC teškaški pojas protiv Amerikanca Kevina Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39-godišnjem Johnsonu jučer je vaga pokazala 117.8 kilograma. El Animal je stao na vagu koja je pokazala 105.5 kilograma, 12 kilograma manje od Amerikanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo