pRIJENOS NA rtl-U I rtl pLAY-U / Noć odvažnih: Petar Milas nakon priprema s Povetkinom boksa za WBC-ov pojas!

Dva borilačka spektakla nudi subotnji program RTL-a. U 22:40 počinje boksački meč između Splićanina Petra Milasa i BiH boksača Mirka Tintora, a nakon toga MMA

5.10.2018.
20:00
VOYO logo

A već sutra čeka ga borba za još jedan, boksačka nada iz Splita, Petar Milas, ima priliku postati prvak Mediterana. U ringu se 23-godišnjak suočava s osam godina starijim i 30 kilograma težim protivnikom iz Sarajeva, Mirkom Tintorom.

"On je malo manji od mene, tako da ću se morat kretat oko njega i dosta je teži. Ja mislim da će ta taktika bit dobra za njega", rekao je IBO prvak Petar Milas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do vrha se penjao pez ijednog poraza, u 12 borbi nanizao je isto toliko pobjeda, od kojih 9 nokautom. S druge strane 31-godišnji Sarajlija - 14 mečeva, samo jedan poraz i 7 nokauta.

Boljeg partnera za pripreme nije mogao naći jer za Tintora se pripremao ni manje ni više nego - s Aleksandrom Povetkinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bilo jako dobro iskustvo za mene. Sparirali smo tri puta tjedno. To je za mene uzlazna putanja. Ako dobijem, bit ću sigurno u top 20 po WBC-u", rekao je Milas.  

A nakon boksačkog showa u Njemačkoj - MMA poslastica u Londonu. Sreće možda nije imao u travnju, najteži poraz Roberto Soldić sutra će osvetiti Dricusu Du Plessisu. Vaga je danas pokazala 77,1 kilogram obojici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulago je u pripreme sa svojim timom, svaka mu čast što je prihvatio taj revanš, a ne da je išao u manju organizaciju tražit borbu više", kaže Matija Blažičević, MMA borac i sukomentator RTL-a.

Iako Južnoafrikanac već osam borbi ne zna za poraz, hrvatski Robocop slovi za favorita. 13 pobjeda i 3 poraza, Du Plessi s mečem manje pao je samo jednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da u standupu vidim Soldića kao favorita, to se vidjelo i u prvoj borbi. Samopouzdanje. Soldić je naveo da je bolje skinuo kile jer je to i u prošlom meču bio problem", dodaje Blažičević. 

Noć borilačkih sportova na RTL-u sutra počinje u 22:40. Uživo boksačka poslastica Milas - Tintor, nakon njega snimka MMA borbe Soldić  - Du Plessis. Ako vas pak zanima cijeli MMA event, uživo iz Londona pratite ga samo na RTL Playu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo