BIVŠI PRVAK CORMIER BRUTALNO ODGOVORIO JONESU: / Tatica ga prozvao, no ovom odgovoru sigurno se nije nadao

Image
Foto: AFP

Jasno je u kojem je smjeru išao odgovor bivšeg prvaka

30.12.2018.
8:44
AFP
VOYO logo

Jon Jones dobio je priliku u povratničkoj borbi - nakon sedamnaest mjeseci duge pauze uslijed pada na dopinškoj kontroli - nastupiti u ogledu za naslov prvaka u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji. Naslov koji je godinama bio njegov ponovno je u njegovom vlasništvu nakon što je u trećoj rundi meča svladao švedskog borca Alexandera Gustafssona.

Image
UFC IMA NOVOG KRALJA U POLUTEŠKOJ KATEGORIJI: /

Problematični momak ponovno je na tronu

Image
UFC IMA NOVOG KRALJA U POLUTEŠKOJ KATEGORIJI: /

Problematični momak ponovno je na tronu

S pojasom oko sebe Jones nije zaboravio bocnuti bivšeg prvaka Daniela Cormiera, danas vladara UFC-ove kraljevske kategorije. Cormier je, naime, u predvečerje borbe između Jonesa i Gustafssona izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napuštanje titule

"Danas ću napustiti titulu poluteške kategorije. Neću dozvoliti da mi ju itko oduzme jer oduzimanje titule znači da si napravio nešto krivo. A ja nisam. Tako da mi ju neće oduzeti, nakon što sam je uspješno branio tri i pol godine. Radije ću otići na ovaj način, uzdignute glave kakav sam uvijek i bio. Neću dozvoliti da povijesne knjige pišu kako mi je titula oduzeta, posebno jer sam je branio ove godine. Dobio sam priliku boriti se u teškoj kategoriji i prihvatio sam ju. Borio sam se tri puta u 2018. godini, niti jedan prvak nije aktivan kao ja i mislim kako sam svakako borac godine. Moja ostavština i moja priča neće u sebi imati podatak da mi je titula oduzeta, evo im je i neka ju nose."

Prozivka i odgovor

Inače, Jones i Cormier imaju svoju povijest sučeljavanja, a Jones bolja iskustva iz tih mečeva. Zato je po vraćanju titule u svoje vlasništvo odmah i usmjerio poruku Cormieru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da postoji momak koji samog sebe naziva prvakom. To je onaj koji se odriče pojasa kad se tata vraća kući. A tata se vratio. Dođi i dokaži da si prvak, ovdje sam. Uzmi svoj pojas, čekam te."

Cormierov odgovor na sve nije trebalo dugo čekati, a on je išao u smjeru Jonesovih uzimanja zabranjenih supstanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim, s*anje, pa i trebao je pobijediti. Lik u borbu kreće s prednošću svaki put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo