MANGUP JE NAUČIO SVOJU LEKCIJU / Bahati Amerikanac naletio na bosansku jiu jitsu zvijer. Ispresavijao je bezobraznika i onda cijelu snimku objavio na Instagramu

Image

Idriz je sada postao heroj ulice jer je u jednoj 7/11 trgovini obuzdao bahatog Amerikanca koji je maltretirao sve oko sebe

3.7.2022.
16:41
VOYO logo

Trener brazilskog jiu jitusa, Idriz Redžović, objavio je gotovo nevjerojatnu snimku na svom Instagram-profilu. Idriz je inače iz SAD-a, ali je rodom iz Bosne i Hercegovine, odnosno kako on tvrdi, rođen je u planinama u BiH, a odrastao je na ulicama Chicaga.

Idriz je sada postao heroj ulice jer je u jednoj 7/11 trgovini obuzdao bahatog Amerikanca koji je maltretirao sve oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da je udario zaposlenika u glavu pa sam skočio, zgrabio ga kao na treningu ovdje, spustio ga, spljoštio kao palačinku i onda ga svezao kao perec u poziciju tzv. ‘gift wrap’ ili ‘twisting arm control'", pojasnio je Idriz, koji je cijeli čin prenosio uživo na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac ga je molio da ga oslobodi, ali Idriz nije posustao.

"Ne, neću te pustiti, maltretirao si djevojke i onda si zamahnuo prema zaposleniku", rekao mu je Redžović i pričekao policiju koja je onda odvela mangupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo