ARKAN JUNIOR DEBITIRA U RODNOM GRADU U RINGU S HRVATSKIM BORCEM: / 'Ne mogu ništa bolje od toga poželjeti...'

Image
Foto: facebook
10.5.2019.
15:33
facebook
VOYO logo

Hrvatskg boksača Petra Mrvalja krajem mjeseca očekuje nešto što bi se bez pretjerivanja moglo nazvati "teškim gostovanjem". Boksač iz Čapljine nastupit će u Beogradu u dvorani "Ranko Žeravica" u borbi protiv 22-godišnjeg Veljka Ražnatovića, inače sina srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i pjevačice Svetlane Ražnatović Cece.

"Debi u rodnom gradu, protivnik mi je Hrvat - što mogu bolje od toga poželjeti. Spremam se pakleno. Boks je moj život! Imam tu sreću da radim s najboljim trenerima i vjerujem da će taktika za Mrvalja biti ona koja će oduševiti beogradsku publiku, da ću se prikazati u najboljem svjetlu", rekao je Ražnatović za srpski portal Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA OVAJ ZASTRAŠUJUĆI NOKAUT GOVORE KAKO JE NAJTEŽI I NAJGORI SVIH VREMENA: Slovenac je još na nogama zaspao, prizor je bio strašan

Inače, Mrvalj je puno iskusniji od srpskog boksača. Iz njega je 19 mečeva u kojima je upisao devet pobjeda, dok je mladi Ražnatović nastupio u šest mečeva, a u svima je slavio, od čega tri puta nokautom. Prema Mrvalju je pokazao ogroman respekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Petar je mnogo opasniji, agresivniji. Već se borio s našim borcima Markom Nikolićem i Miljanom Rovčaninom. U međuvremenu je napredovao, ima dosta pobjeda, poslijednji meč je također riješio u svoju korist. Poštujem ga, ali se nadam da će biti četvrti rival kojeg ću nokautirati", izjavio je Ražnatović.

Ražnatović i Mrvalj u ring će 31. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike