ODBILA GA VEĆ DESETORICA / Alen Babić čitavoj Hrvatskoj otkrio veliku vijest: 'Napokon su shvatili, borim se za tjedan dana'

Image
Foto: Instagram: Alen Babić

Alen Babić otkrio novosti

5.6.2021.
9:10
Instagram: Alen Babić
VOYO logo

Sjajni hrvatski boksač iz BK Leonardo Alen Babić prije nekoliko je mjeseci operirao rame s kojim je imao problema, a iako je planirano vrijeme oporavka bilo osam mjeseci, Savage je spreman na borbu. Vratio se dosta brzo nakon operacije, počeo trenirati, obavještavao je svoje pratitelje na društvenim mrežama, pokazivao kako napreduje.

'Prepolovio sam vrijeme, napokon su shvatili'

Ovog je puta putem svog Facebook profila Babić obavijestio javnost te otkrio kako bi se trebao boriti već za tjedan dana u Newcastleu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obećao sam da ćete biti upoznati sa svime što se dešava u mojoj karijeri jer na kraju krajeva, ovo je sport za gledatelje! Na mojem sljedećem meču se radi ubrzano iz razloga što mi jednostavno nitko nije davao šanse da ću se vratiti prije predviđenih 8 mjeseci rehabilitacije.

Image

Pobjeda Alena Babića nakon 35 sekundi treće runde

Image

Pobjeda Alena Babića nakon 35 sekundi treće runde

Iako sam uporno tvrdio da sam već nakon 3 mjeseca bio u teškom sparingu i zadnjim fazama oporavka, nitko mi nije vjerovao. Doslovno sam morao slati snimke sparinga Dillianu i Eddie Hearnu kako bi pokušao dočarati snagu operiranog ramena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon su shvatili da sam prepolovio vrijeme oporavka te se bacili na posao "vraćanja Savagea". 12.lipanj je bio datum povratka, mjesto radnje Newcastle, protivnik nepoznat. Tu sam informaciju dobio prije nekih 20tak dana i od tog trenutka traže mi nekog dostojnog protivnika koji će mi "testirati" rame.

'Odbilo ne desetak boksača'

Nakon 10tak boksača koji su me odbili (među njima i neka poznatija imena) došli smo do onih koji služe za nabijanje skora. Ja sam rekao da takvu borbu ne želim i da moj tim nije zainteresiran za lake borbe. Uglavnom, malo sam razočaran situacijom u profesionalnom boksu. Boksačima se nude veliki iznosi (više od onoga sto cu ja dobiti) da bi izašli na meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno ne mogu shvatiti da se netko profesionalno bavi boksom i odbija ovakve ponude, mečeve. Da je meni netko prošlih godina dok sam se dizao na ljestvicama amaterskog/profi boksa ponudio pola toga, pristao bi bez i da znam s kim idem u ring.

Ne trudim se ni shvatiti više, jer znam da ne mogu. Bilo kako bilo, ja svoje mjesto na cardu 12.6 imam i putujem za Newcastle za 4 dana. Forma je opet na vrhuncu a možda i iznad jer sam ovo vrijeme iskoristio maksimalno kako bi još ojačao svoj duh i tijelo. Hvala svima na porukama tokom oporavka a sad nastavljamo gdje smo stali! TeamSavage", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo