A GDJE SU MIOČIĆEVA POJAČANJA? / Pogledajte koga si je opaki Ngannou doveo u kut uoči sraza sa Stipom za titulu prvaka

Ngannou uoči novog meča intenzivno radi na snazi, izdržljivosti i na obranama od rušenja, s čim je imao dosta problema u prvom ogledu

17.3.2021.
13:19
AFP

Kamerunski MMA borac, Francis Ngannou, dobio je veliko pojačanje u svom kutu uoči okršaja sa Stipom Miočićem za naslov prvaka teške kategorije UFC-a. Naime, Ngannou se pohvalio kako će u kutu imati aktualnog prvaka velter kategorije, Kamarua Usmana.

Okršaj s Miočićem na rasporedu je u noći s 27. na 28. ožujka, a održava se u Las Vegasu na UFC 260 priredbi. Podsjetimo, u prvom je ogledu, 2018. godine, Miočić slavio odlukom sudaca i to potpuno zasluženo, ali danas su stvari znatno drugačije jer od tada je Ngannou napredovao, a Stipe je gubio pa senzacionalno vraćao pojas u svoje ruke.

Ngannou uoči novog meča intenzivno radi na snazi, izdržljivosti i na obranama od rušenja, s čim je imao dosta problema u prvom ogledu. A baš će mu u tom segmentu navodno pomoći Usman.

"Da, Kamaru Usman nalazit će se u mom kutu za ovu borbu. Dobro je što je sa mnom i što mi pomaže za meč. Za ovo mi je svaka pomoć dobrodošla. Dobro je i što će moje pripreme začiniti vlastitim vještinama. Ovo je presudan trenutak u pripremama za borbu i vrlo je bitno surađivati s njim. Bit će u mom kutu i pomagati mi s hrvanjem", otkrio je Ngannou u UFC-ovom videoblogu.

Usman slovi za jednog od najboljih hrvača u organizaciji i nedvojbeno će biti golemo pojačanje za Ngannoua.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali