A GDJE SU MIOČIĆEVA POJAČANJA? / Pogledajte koga si je opaki Ngannou doveo u kut uoči sraza sa Stipom za titulu prvaka

Image
Foto: AFP

Ngannou uoči novog meča intenzivno radi na snazi, izdržljivosti i na obranama od rušenja, s čim je imao dosta problema u prvom ogledu

17.3.2021.
13:19
AFP
VOYO logo

Kamerunski MMA borac, Francis Ngannou, dobio je veliko pojačanje u svom kutu uoči okršaja sa Stipom Miočićem za naslov prvaka teške kategorije UFC-a. Naime, Ngannou se pohvalio kako će u kutu imati aktualnog prvaka velter kategorije, Kamarua Usmana.

Okršaj s Miočićem na rasporedu je u noći s 27. na 28. ožujka, a održava se u Las Vegasu na UFC 260 priredbi. Podsjetimo, u prvom je ogledu, 2018. godine, Miočić slavio odlukom sudaca i to potpuno zasluženo, ali danas su stvari znatno drugačije jer od tada je Ngannou napredovao, a Stipe je gubio pa senzacionalno vraćao pojas u svoje ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou uoči novog meča intenzivno radi na snazi, izdržljivosti i na obranama od rušenja, s čim je imao dosta problema u prvom ogledu. A baš će mu u tom segmentu navodno pomoći Usman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, Kamaru Usman nalazit će se u mom kutu za ovu borbu. Dobro je što je sa mnom i što mi pomaže za meč. Za ovo mi je svaka pomoć dobrodošla. Dobro je i što će moje pripreme začiniti vlastitim vještinama. Ovo je presudan trenutak u pripremama za borbu i vrlo je bitno surađivati s njim. Bit će u mom kutu i pomagati mi s hrvanjem", otkrio je Ngannou u UFC-ovom videoblogu.

Usman slovi za jednog od najboljih hrvača u organizaciji i nedvojbeno će biti golemo pojačanje za Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo