sve spremno za teškaški spektakl / Kličko tvrdi da je njegov 'čelični čekić' spreman, Fury uzvratio: 'Samo me pustite s lanca!'

Vikend pred nama donosi jedan od najvažnijih boksačkih mečeva godine. Vladimir Kličko u subotu kreće u novu obranu naslova prvaka super teške kategorije. Na današnjem vaganju izazivač Tyson Fury bio je pola kilograma teži, ali Ukrajinac je ponovno veliki favorit.

27.11.2015.
19:08
VOYO logo

U savršenoj formi i jedan i drugi. Dan uoči velikog meča Vladimir Kličko i Tyson Fury pokazali su od čega onaj drugi mora strahovati. Sve je spremno, pa tako i prijetnje.

Tyson Fury je na vaganju rekao da će Kličko, kada on bude 'pušten s lanca', teško nastradati, dok je pak Kličko rekao kako je njegov 'čelični čekić' spreman i u formi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bila ona grublja strana, a onda je na red došla ona nježnija. Fury je priznao da zna pjevati, no u najvećem izazovu karijere tek mora pokazati je li u Dusseldorf došao zabavljati ili srušiti prvaka.

"Očekujem sve od Tysona. Vidjeli smo da je pun samopouzdanja, želi biti svjetski prvak, želi me nokautirati i vjeruje da će mu to uspjeti. I zato će biti konstantna opasnost", prokomentirao je branitelj naslova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni vjeruju da se sprema spektakl pred 55 tisuća ljudi.

"S obzirom da je Fury puno pričao, na sebe je stavio jedan veliki pritisak da on to može odraditi bez problema, da će nokautirati Klička, pa ja očekujem dobar meč i veliki šou, što već dugo nismo vidjeli", izjavio je boksački trener Leonard Pijetraj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč se gleda sutra, od 22:25 samo na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo