MAMIĆ DOVODI KAPITALCA? / Klasnić u Dinamu? 'Čuo sam da im treba 'Killer''

Image

S obzirom da igrač njegove klase ne igra za manje od milijun eura po sezoni, Mamić bi morao dobro odriješiti blagajnu da u Maksimir dovede kapitalca.

14.8.2012.
16:06
VOYO logo

IvanKlasnić završio je svoju otočku avanturu. Nakon tri prilično uspješne godine u svibnju se rastao s Boltonom i krenuo u neke nove izazove. Ovih je dana bivši hrvatski reprezentativac u Hamburgu počeo s individualnim treninzima, no jednim okom prati i kako će se rasplesti pitanje njegove budućnosti.

Prema nekim informacijama za Klasnićevim uslugama interes je pokazao Dinamo. U Maksimiru smatraju kako bi nekadašnji napadač Werdera bio idealno pojačanje uoči europske jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam da modrima treba Killer, ha, ha", zagonetan je bio Klasnić za 24sata.

Dodaje iskusni napadač da ima dosta ponuda, ali mu se nigdje ne žuri. S obzirom da igrač njegove klase ne igra za manje od milijun eura po sezoni, Mamić bi morao dobro odriješiti blagajnu da u Maksimir dovede kapitalca. A Klasnić uvjerava da još uvijek ima top u nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bude li sve u redu s bubregom, mislim da mogu još dvije, tri, možda i četiri godine igrati na vrhunskom nivou", rekao je Ivan za 24sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo