Razočaran i ponosan /

Kasper Schmeichel nakon ispadanja: 'Svi koji imaju mu*a to napraviti zaslužuju moje poštovanje'

Image
Foto: AP

'Kasper je napravio sve da pobijedimo u ovoj utakmici, i u produžetku i u raspucavanju penala'

2.7.2018.
9:12
AP
VOYO logo

Golman danske nogometne reprezentacije, Kasper Schmeichel, briljirao je u utakmici protiv Hrvatske. Obranio je jedanaesterac Luke Modrića pred kraj produžetka i potom dvije obrane u raspucavanjima s bijele točke, ali u konačnici - Danci su ostali bez pobjede.

"Čudan osjećaj, razočaranje je ogromno, ali ogroman je i ponos na račun momčadi. Ne govorim samo o jedanaestorici na terenu već svima uključenima u rad ove reprezentacije”, rekao je Schmeichel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše ESPN, nije želio prst krivnje upirati u suigrače koji su promašili svoje udarce.

“Svi koji imaju hrabrosti izvesti jedanaesterac su junaci. Svi koji imaju mu*a to napraviti zaslužuju moje poštovanje. Ovo je fantastična momčad. Vratit ćemo se. Važno je zapamtiti ovaj osjećaj kako bismo ga mogli iskoristiti u budućnosti”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski izbornik Age Hareide slično razmišlja, a naglasak je stavio upravo na svog vratara.

“Kasper je napravio sve da pobijedimo u ovoj utakmici, i u produžetku i u raspucavanju penala. U ovakvim je situacijama sasvim normalno da ih izvode najbolji nogometaši, sad su ih promašili. Žao mi je zbog Kaspera i cijele momčadi, ali jedanaesterci katkad imaju ovakav rasplet. To je brutalnost nogometa. Uvjeravam vas, puno je ljepše biti na drugoj strani”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo