bolji od zvereva / Karlović odservirao 21 as i ušao u četvrtfinale Hallea, moguć susret s Ćorićem

Image
Foto: AP Images

U meču protiv upola mlađeg suparnika, 36-godišnji hrvatski tenisač stigao je do pobjede bez izgubljenog servisa, uz 21 as i realizaciju break-lopti 3/7

17.6.2015.
16:19
AP Images
VOYO logo

Ivo Karlović probio se u četvrtfinale ATP turnira serije 500 u njemačkom Halleu pobijedivši u 2. kolu 18-godišnjeg Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-7 (5), 6-3, 6-3.

U meču protiv upola mlađeg suparnika, 36-godišnji hrvatski tenisač stigao je do pobjede bez izgubljenog servisa, uz 21 as i realizaciju break-lopti 3/7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi njemački tinejdžer imao je priliku za oduzimanje servisa Karloviću samo u prvom setu, ali ju nije realizirao. No, prva je dionica ipak pripala 18-godišnjaku koji je u glavni turnir ušao s pozivnicom. Zverev je bolje odigrao tie-break i osvojio ga sa 7-5. No, ostatak dvoboja prošao je u nadmoći iskusnijeg. Karlović je u drugom setu do ključnog breaka stigao u šestom gemu te tako izborio odlučujući set.

U njemu je Zverev još dvaput gubio servis. Od 2-2 u trećem setu, mladi je Nijemac osvojio još samo jedan od sljedećih pet gemova i tako se oprostio od nastupa na Gerry Weber Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karloviću je ovo šesto četvrtfinale u 2015. u kojoj je pobjednik bio u Delray Beachu, polufinalist u Dohi, a u četvrtfinalu je zaustavljen u Acapulcu, Bukureštu i prošlog tjedna u 's-Hertogenboschu. Za mjesto u polufinalu u Halleu bi se mogla voditi bitka dvojice Hrvata, ako 18-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić uspije iznenaditi 6. tenisača svijeta Čeha Tomaša Berdycha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike