VELIKI KORAK NAPRIJED / Karlović napredovao za 43 pozicije

Image

Ivo Karlović sjajnim nastupom u Houstonu napredovao je 43 mjesta na ATP ljestvici i sada se nalazi na 131. poziciji najboljih tenisača svijeta. Mirjana Lučić jedina je hrvatska predstavnica u top 100 svjetskih tenisačica po novoj WTA ljestvici.

11.4.2011.
14:31
VOYO logo

Na samom vrhu ATP ljestvice nije bilo većih pomaka. Španjolac Rafael Nadal i dalje je prvi tenisač svijeta sa 12.870 bodova. Novak Đoković je na drugom mjestu, dok je Švicarac Roger Federer treći.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović sve je bliže povratku u top 100 svjetskog tenisa. Plasmanom u polufinale ATP turnira u Houstonu Karlović je učinio skok za 43. mjesta i sada je na 131. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač na ATP ljestvici i dalje je Marin Čilić na 22. mjestu. Ivan Ljubičić je napredovao za jedno mjesto i sada je 40. tenisač svijeta.

Dankinja Caroline Wozniacki i dalje je vodeća tenisačica svijeta. Wozniacki na najnovijoj WTA ljestvici vodi sa 9930 bodova, druga je Belgijanka Kim Clijsters, a treća Ruskinja Vera Zvonareva. Jedina Hrvatica među najboljih 100 tenisačica je Mirjana Lučić na 95. mjestu, a prate je Petra Martić na 115. te Karolina Šprem na 151. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo