KRAJ ZA TENISAČE / Karlović i Martić zaključili nastup u Miamiju

Image

Hrvatski tenisači Ivo Karlović i Petra Mamić zaključili su nastup na teniskom turniru iz Masters serije u Miamiju. Karlović je u dvoboju prvog kola izgubio od Nijemca Floriana Mayera 4:6, 6:7, dok je Petra Martić u susretu drugog kola izgubila od Ruskinje Šarapove 3:6, 2:6.

25.3.2011.
8:50
VOYO logo

Na teniskom turniru iz Masters serije u Miamiju naši predstavnici jučer nisu imali uspješan dan. Ivo Karlović izgubio je meč prvog kola protiv Floriana Mayera, dok je Petru Martić u drugom kolu nadvladala Maria Šarapova.

Karlović je protiv Mayera igrao prvi put na ATP Touru. Da je prošao dalje u drugom bi kolu igrao protiv Španjolca Alberta Montanesa kojeg je prošli tjedan pobijedio u osmini finala Mastersa u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petra Martić protiv Marije Šarapove nije uspjela pronaći put do pobjede. U njihovom prvom međusobnom dvoboju 13. tenisačica svijeta je gotovo rutinski stigla do slavlja 6:3, 6:2.

Na Mastersu u Miamiju Hrvatska ima još dva predstavnika. Marin Čilić u drugom će kolu nastupiti protiv Srbina Janka Tipsarevića, dok će Ivan Dodig igrati protiv Robina Soderlinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo