LETJELE STOLICE / Kaos u Sarajevu: Potukli se navijači Maribora i Željezničara

Image
Foto: Screenshot (Klix.ba)

Po navodima MUP-a Sarajevske županije do izgreda je došlo oko 11.30 sati na prostoru ispred sarajevske katedrale, kada su navijači bosanskohercegovačkog i slovenskog prvaka počeli udarati jedni druge, bacati stolice, boce i druge predmete.

24.7.2012.
15:12
Screenshot (Klix.ba)
VOYO logo

Dvojica policajaca su ozlijeđena, a oštećeno je i službeno vozilo u obračunu navijačkih skupina Željezničara iz Sarajeva (BiH) i slovenskoga Maribora, koji se dogodio u utorak u središtu Sarajeva, uoči sutrašnjega uzvratnog susreta pretkola Nogometne lige prvaka, izvijestili su danas iz policije.

Po navodima MUP-a Sarajevske županije do izgreda je došlo oko 11.30 sati na prostoru ispred sarajevske katedrale, kada su navijači bosanskohercegovačkog i slovenskog prvaka počeli udarati jedni druge, bacati stolice, boce i druge predmete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozlijeđena su dvojica policijskih službenika, a oštećeno je službeno vozilo", istaknuo je glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Irfan Nefić.

Dodao je kako su policajci uspjeli rastaviti sukobljene navijačke skupine te do stadiona u Sarajevu ispratiti slovenske navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret pretkola Nogometne lige prvaka igra se sutra u Sarajevu, a u prvome susretu nogometaši Maribora pobijedili su Željezničar 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo