OSVRT NA HALILOVIĆEV TRANSFER /

'Kako je krenulo, još ćemo kadete početi gubiti'

'Bit će još ranijih odlazaka, takav je zakon tržišta što ovi moćni klubovi iskorištavaju', komentirao je gost RTL Lige Tomislav Ivković rani odlazak Alena Halilovića u Barcelonu.

4.3.2014.
9:14
VOYO logo

U ovoj emisiji RTL Lige Joško Jeličić odradio je analizu Dinamovih golova protiv Rijeke u svjetlu transfera Alena Halilovića u Barcelonu. Naš stručni komentator je putem Once sustava pokazao kako su igrači Dinama nadmudrili Riječane kod oba gola pohvalivši kretanja napadača Duje Čopa i Halilovića.

Nakon toga je svoje viđenje transfera Alena Halilovića u Barcelonu ponudio Tomislav Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će još ranijih odlazaka. Kako je krenulo, još ćemo kadete početi gubiti jer takav je zakon tržišta, što ovi moćni klubovi iskorištavaju jer ne mogu dozvoliti da ostanu bez igrača poput Halilovića, Pjace, Pašalića... Zbog toga će biti teško i Dinamu i Hajduku, pogotovo ako imaju kvalitetne igrače, da ih zadrže i naprave momčad koja će duže vrijeme igrati zajedno, a znamo da bez kontinuiteta nema i velikih rezultata", rekao je trener Lokomotive.

Što to ima Halilović da ga je Barcelona kupila?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po rođenju ima talent koji rijetko tko ima, znači od samog početka ima ono nešto što mu je Bog dao. Oni su svjesni da je on još uvijek daleko od igrača, pa će ga kroz B momčad pokušati prilagoditi za igru u A momčadi. Ono što Alen ima je tehnika, kretanje, igra 'jedan-na-jedan', vrhunska lijeva noga... on je prepoznat u cijeloj Eutropi kao jedan od najvećih talenata", zaključio je Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo