'Kako čovjek, ako vjeruje u Boga, može to reći?'

'Što ja imam komentirati? To je njezino mišljenje, ja nikoga ne komentiram. Voljeli bi da ja to doživljavam kao provokaciju.

5.9.2011.
23:36
VOYO logo

Nešto iza 20 sati u ponedjeljak Blanka Vlašić, hrvatska sportska heroina, osvajačica srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Koreji, stigla je u Split.

"Lijepo je što se opet nalazimo na aerodromu, znači da smo nešto napravili. Ušli smo u sportsko selo na mala vrata, izašli na velika. Ovih posljednjih šest tjedana bilo je izuzetno teško u Blankinom životu. Možda je otrcano, ali hrabre prati sreća", rekao je Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je nasmijana, marama omotana oko glave dala je naslutiti novi modni trend... Na licu joj se vidjelo zadovoljstvo zbog medalje. Ali i zbog toga što je sve završilo.

"Sve što se događalo doživljavam kao dozvolu da mogu mirno spavati narednih par dana. A to je sasvim dovoljno. Nisam euforična, nisam otkrila novi kontinent, išla sam odraditi svoj posao i to sam napravila, i to u malo težim okolnostima. Neće od sada biti sve med i mlijeko, sebi sam dokazala da se mogu snaći u svim mogućim uvjetima", kazala je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije potvrdila nastup na Hanžeku. Još uvijek je upitno hoćemo li je vidjeti na novom dvoboju s Anom Čičerovom. Umjesto nje odgovorio je otac.

"Nastup na Hanžekovićevom memorijalu još nije potvrđen. Ne ovisi o nama, Ahilova tetiva je boli, napravit ćemo trening bez trčanja, dati sebi vremena. Ruptura je iza nas, koljena su boljela, ali kad se zagriju može se podnijeti, ali Ahilova tetiva pruža neizvjesnost", kaže Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatna Ana Čičerova za ruske medije je kazala kako sumnja da netko može onako skakati s ozljedom. Kada smo to prenijeli Blanki, dobila je blago rumenilo u licu. Poludjela je, ali uspjela se suzdržati.

"Što ja imam komentirati? To je njezino mišljenje, ja nikoga ne komentiram. Voljeli bi da ja to doživljavam kao provokaciju. Neću misliti što je ona rekla, a imala sam toliko svojih problema. Kao da ja ne bih voljela da sam zdrava. Evo, Čičerova je bila potpuno zdrava i u životnoj formi, pa je opet visjela. Kako normalan čovjek, ako imalo vjeruje u Boga, može govoriti o ozljedama a da ne postoje, pa da ti se kasnije sve vrati", zaključila je Blanka Vlašić, a otac Joško dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo nalaze, ali neću napraviti tri milijuna potvrda o njenom stanju i svima poslati."

Vezani članci:

arti-201109050106006 arti-201109030115006 arti-201109030228006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo