Kakav spektakl: Brazil - Italija 4:2 (VIDEO)

U drugom meču A grupe Meksiko je savladao Japan sa 2:1

23.6.2013.
3:51
VOYO logo

Fudbalska reprezentacija Brazila pobedila je Italiju rezultatom 4:2 (1:0) u meču poslednjeg kola grupe A na Kupu konfederacija.

Golove za "selesao" postigli su Dante u 45, Nejmar u 55. i Fred u 66. i 88. minutu. Strelci za Italijane bili su Đakerini u 51. i Kjeilini u 70. minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=7EpVK7y9vJsr3SqO Brazil je do vođstva stigao u poslednjim trenucima prvog dela meča. Hulk je odlično centrirao, a Fred je glavom šutirao ka golu Bufonu. Golman Italije je odlično reagovao, ali se lopta odbila do Dantea, koji je smestio u mrežu.

Italija je izjednačila u 51. minutu. Baloteli je petom dodao loptu do Đakerinija, koji je snažni udarcem matirao Cezara. Samo četiri minuta kasnije novi gol za domaći tim. Nejmar je preciznim udarcem pogodio mrežu Bufona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi gol za Brazil postignut je u 66. minutu. Marselo je dobro proigrao Freda, koji je prevario Kjelinija i smestio je loptu iza leđa golmanu italijanskog tima. Italija je smanjila u 70. minutu. Lopta je posle kornera došla do kaznenog prostora Brazila, a Silva je oborio Balotelija. Sudija je dosudio penal, ali je lopta došla do Kjelinija koji je bio precizan. Sudija je na kraju priznao gol.

Konačan rezultat postavljen je u 88. minutu. Fred je izbegao ofsajd zamku i prevario Bufona za konačnih 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=TwymffCSDm0Apgeo U drugom meču A grupe Meksiko je savladao Japan rezultatom 2:1. Oba gola za Meksikance postigao je Havijer Ernandez u 54. i 66. minutu, dok je počasni gol za Japance dao je Okazaki u 86. minutu.

Brazil je osvojio prvo mesto sa devet bodova, dok je Italija druga sa šest. Meksiko je treći sa tri, dok je Japan poslednji bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice poslednjeg 3. kola B grupe na programu su u nedelju uveče, a sastaju se Nigerija - Španija i Urugvaj - Tahiti.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo