KAKAV PEH, ZAUSTAVILA GA OZLJEDA: / Rakitić ne igra protiv Rusije

Image
Foto: Screenshot/Youtube
4.11.2015.
21:42
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Zadobio ju je Barcelonin veznjak u 19. minuti ogleda 4. kola skupine E Lige prvaka, a nakon utakmice stigla je potvrda iz Barcelone kako se radi o ozljedi lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Magnetska rezonancija obavljena tijekom večeri pokazala je malu rupturu mišića potkoljenice, zbog koje Rakitić neće biti u kombinacijama za susret 'vatrenih' s Rusijom", objavio je Hrvatski nogometni savez na svom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rusiji bez Rakete i Luke

Rakitić će propustiti i prvenstvenu utakmicu protiv Villarreala za vikend. U Barceloni se nadaju da će biti spreman za nastup u El Clasicu 21. ovog mjeseca. Do najvećeg derbija još je 17 dana, Rakitić bi se do tada trebao oporaviti, smatraju Katalonci.

Izbornik Čačić ga već može prekrižiti za Ruse u Rostovu. Na toj utakmici neće biti ni realovca Luke Modrića, koji se s reprezentativnih akcija često u posljednje vrijeme vraćao ozlijeđen. Tako je bilo i na utakmici protiv Bugarske u listopadu. Modrić je sad zaigrao za Real, ali u kraljevskom klubu ne žele riskirati, pa je u dogovoru s HNS-om odlučeno da hrvatski veznjak propusti taj dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo