REAKCIJE NA PROVOKACIJE / Juninho puk'o i svima pokazao srednji prst

Image
Foto: esporte.ig.com.br

Legendardni brazilski nogometaš ovih dana proživljava teške dane u domovini. Osim što je pod istragom sportskog suda zbog dopinga, Juninho je proteklog vikenda imao i vrlo neugodni obračun s navijačima.

8.11.2012.
12:39
esporte.ig.com.br
VOYO logo

Iako već u poznim igračkim godinama, Juninho Pernambucano još uvijek je veliki magnet za medije u Brazilu. 37-godišnji vezni igrač Vasco da Game ovih dana proživljava možda i najteže trenutke u karijeri zbog kojih mu prijeti prijevremena nogometna mirovina.

Majstor slobodnih udaraca je trenutno pod istragom brazilskog sportskog suda jer je prekršio proceduru tijekom dopinškog testiranja i sada mu prijete ozbiljne optužbe koje bi mu mogle narušiti teško stečeni ugled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da to nije dovoljno, Juninho je ovih dana imamo neugodnosti i na nogometnom terenu. Njegov Vasco je teško poražen na gostovanju kod 'fenjeraša' Sport Recifea, a bivši igrač Lyona, čiji je dres nosio čak osam sezona, bio je na udaru domaćih navijača.

Što je još gore, 37-godišnji Brazilac je rođen u Recifeu i svoju uspješnu seniorsku karijeru je počeo upravo u dresu Sport Recifea (1991. - 1995.). To nije smetalo domaće navijače da ga verbalno napadaju tijekom cijele utakmice, pa je na kraju Juninho - puk'o!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazeći s terena serijom vulgarnih gesti, pokazivanjem srednjeg prsta na više načina, Juninho je jasno pokazao navijačima Sporta što misli o njihovom vrijeđanju tijekom dvoboja.

Ovaj ispad poznatog nogometaša ponovno je zainteresirao brazilski sportski sud, pa bi uskoro i zbog ovog mogao završiti na optuženičkoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo