Jovanović najavio tužbu protiv Mamića

Predsednik Dinama "naneo je veliku bol" hrvatskom ministru sporta

18.3.2013.
17:17
VOYO logo

Hrvatski ministar sporta Željko Jovanović najavio je da će podneti tužbu protiv prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića zbog govora mržnje.

Jovanović se na tužbu odlučio jer je Mamić svojim "neprimerenim izjavama ministru i njegovoj porodici naneo veliku bol" piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sada očekujem da pravosuđe odradi svoj posao u skladu s pravilima struke, da NK Dinamo, Nogometni savez i Olimpijski odbor učine sve što piše u njihovim pravnim aktima. Ja ću lično, zbog krajnje neprimerenih, ružnih i uvredljivih napada na mene, a time i moju porodicu, naravno tužiti ne samo Zdravka Mamića nego i predsednika Porodične stranke Matu Knezovića - izjavio je Jovanović, koji je dodao da neće pristajati ni na kakve kompromise, a odštetu će donirati u dobrotvorne svrhe.

Podsećamo da je Mamić u petak izneo niz optužbi na račun Željka Jovanovića, i tom prilikom rekao da on "mrzi sve što je hrvatsko" i dodao da ne može Srbin da vodi najvažniji resor u toj zemlji. Predsednik Dinama je nakon toga priveden, ali je ubzo pušten da se brani sa slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo