JOŠ JEDAN POKAZATELJ TRULOG STANJA ZAGREBAČKOG SPORTA: / Majka se požalila na očajne uvjete u kojima se djeca bave sportom

Image

Majka mladih sportaša javno se obratila medijima i političarima te iznjela loše uvjete u kojima se djeca bave sportom

18.4.2019.
18:14
VOYO logo

Da hrvatski sport ima ozbiljne institucionalne i infrastrukturne probleme više nitko ne poriče. Od korupcije u najvišim krugovima rukovodstva pa sve do loših uvjeta i nedostatka novca na amaterskoj razini.

Još jedan primjer groznog stanja su i uvjeti u kojima treniraju mladi sportaši i sportašice atletskog kluba Ultra Zagreb. Naime, jedna majka se u otvorenom pismu medijima i gradskoj upravi požalila na nedopustive stvari koje se događaju u zagrebačkom sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pišem vam svima u trenutku bijesa i očaja'

Pismo objavljujemo u cijelosti:

"Poštovani,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka sam djece koja treniraju u atletskom klubu Ultra Zagreb. Pišem vam svima u trenutku bijesa i očaja jer nakon sto pokucanih vrata nitko se ne izjašnjava, kao da nikoga nije briga. Nakon svih problema i zabrana djeci da treniraju na svim terenima koji su u vlasništvu Grada Zagreba i svih molbi koje smo poslali - odgovora nema!

Atletski klub ULTRA ZAGREB dobio je komercijalni termin za treniranje djece srijedom od 21:00 – 22:00, na Sportskom parku Mladost. Termin je sramotan s obzirom da je u sredini tjedna, da je termin za maloljetnu djecu i da atletski stadion pola dana zjapi prazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je termin plaćen, pitam se kako se moglo dogoditi da u 21:00 sat gospođa koja radi u Sportskom park Mladost ugasi reflektore. Djeca na terenu su maloljetna, a nakon treninga su preplašeno trčala do auta svojih roditelja objašnjavajući kako nisu vidjeli gdje trče i treniraju.

U prilogu Vam šaljem slike kako je izgledao stadion u 21:30! Samo smo čuli glasove svoje djece, nismo ih vidjeli. Kako odgovorne nije sram – da djeci koja žele trenirati i uživati u sportskim aktivnostima ne želite to omogučiti? Zašto potičete mlade na sport i rekreaciju ako im ne želite za to omogućiti uvjete?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molim na hitno rješavanje problema za djecu koja su željna treniranja i kojoj su potrebni trener i klub koji će im to na sve moguće načine omogućiti".

Image
Image

edf

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo