JESTE LI SVJESNI ŠTO ČEKA MODRE OVOG ČETVRTKA? / Procurio fascinantan podatak; 'Nije loše za jednu defenzivnu momčad'

Image

Tottenham i Dinamo će svoj prvi susret osmine finala igrati u četvrtak u Londonu od 21 sat, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu

8.3.2021.
10:41
VOYO logo

Suparnik zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige Tottenham Hotspur u susretu je 27. kola engleskog nogometnog prvenstva na svom terenu svladao Crystal Palace s 4-1 (1-1), a junak je s dva gola i dvije asistencije bio sjajni Harry Kane.

Image
KATASTROFALNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI SRAZA S TOTTENHAMOM: /

Mamić ostao bez jednog od najvažnijih igrača?

Image
KATASTROFALNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI SRAZA S TOTTENHAMOM: /

Mamić ostao bez jednog od najvažnijih igrača?

Zabio Bale

Tottenham je poveo sredinom prvog poluvremena nakon što je Kane u 25. minuti oteo loptu Milivojeviću na polovici Crystal Palacea te potom odlično na drugoj vratnici pronašao Balea kojemu nije bilo teško zatresti mrežu. Gosti su poravnali u samoj završnici prvog poluvremena, u sudačkoj nadoknadi je Benteke glavom pogodio za 1-1 nakon ubačaja Milivojevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik je odlučen početkom nastavka kada su domaći golovima Balea u 49. i Kanea u 52. minuti pobjegli na 3-1. Reguilón je u 49. minuti ubacio s lijevog krila, Kane je glavom spustio loptu Baleu koji se iz velike blizine ponovno upisao u strijelce. Najljepši pogodak na utakmici ipak je postigao dvostruki asistent Kane koji je u 52. minuti s više od 20 metara pogodio sam gornji desni kut nemoćnog Guaite. Za konačnih 4-1 Kane je pogodio glavom u 76. minuti na dodavanje Sona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašne brojke

Nakon utakmice objavljen je zastrašujući podatak. Naime, Tottenham je došao do brojke od 100 golova u svim natjecanjima ove sezone te je u pet najboljih europskih liga samo Bayern bolji od njih. Njemački prvak zabio ih je 106.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije loše za jednu defenzivnu i negativnu momčad", prokomentirao je Mourinho u svom stilu.

Nadalje, Kene i Son pokazali su koliko je snažno njihovo partnerstvo na terenu. Ova dvojica nogometaša međusobno su si asistirala 14 puta u sezoni, što je novi rekord Premierlige. Do sada su ga držali Alan Shearer i Chris Sutton kada su u dresu Blackburna međusobno jedan drugome namjestili 13 golova u sezoni 1994./1995.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da će Modri protiv Tottenhama zasigurno igrati povučeno i svoju priliku tražiti iz kontranapada. Zoranu Mamiću i društvu dobra je vijest što je za očekivati da Mourinho neće na travnjak poslati najjači sastav jer ih za vikend čeka derbi s Arsenalom.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo