DOBIO RADNU DOZVOLU / Jelavić u subotu debitira za Rangers

Image

Bivši klub Rapid objavio je transfer vrijedan četiri milijuna funti prošli tjedan, no hrvatski reprezentativac nije mogao potpisti ugovor bez radne dozvole.

26.8.2010.
16:08
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić u četvrtak je dobio radnu dozvolu od Škotskog nogometnog saveza (SFA), te je njegov prelazak iz bečkog Rapida u redove Rangersa napokon pred finalizacijom.

Iz Rangersa najavljuju kako bi Jelavić mogao debitirati za svoj novi klub već u subotnjem prvenstvenom susretu protiv Saint Johnstonea na Ibrox Parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić će biti u mogućnosti igrati i u Ligi prvaka za Rangerse ukoliko njegov dosadašnji klub, Rapid ne izbori nastup u Europskoj ligi. U 4. pretkolu Rapid igra protiv Aston Ville, prva utakmica u Beču završila je rezultatom 1-1, a uzvrat je večeras u Birminghamu.

"Moram se nadati da će moj bivši klub izgubiti, ali to je nogomet. Jasno je da sam vrlo zainteresiran za večerašnja zbivanja na Villa Parku. San mi je igrati u Ligi prvaka za Rangers", kazao je Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapid je prošloga tjedna objavio transfer Jelavića u Rangers za četiri milijuna funti, ali naš reprezentativni napadač nije bio u mogućnosti potpisati ugovor sa škotskim prvakom sve dok mu nije odobrena radna dozvola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo