ŽESTOKI OKRŠAJ NBA ZVIJEZDA / James pokazao Bryantu tko je najbolji!

Image
Foto: PIXSELL

Ni simptomi gripe nisu mogli zaustaviti Miamijevu zvijezdu LeBrona Jamesa u utakmici protiv LA Lakersa. James je briljirao te ubacio 31 koš i nadigrao Kobea Bryanta koji je postigao 24 ubačaja.

20.1.2012.
8:55
PIXSELL
VOYO logo

Iako je igrao sa simptomima gripe, LeBron James je sinoć nadigrao Kobea Bryanta zabivši 31 koš i tako pomogao osigurati svom Miami Heatu pobjedu od 98-87 nad LA Lakersima.

Heat, koji je igrao bez ozlijeđenog Dwyanea Wadea, imao je kontrolu nad igrom od prve četvrtine i ni jednom to nije doveo u pitanje, posebno nakon što je stvorio vodstvo 52-37 na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James, čiji je nastup bio upitan zbog prehlade, završio je utakmicu s osam skokova i osam asistencija. Ovo mu je osma utakmica ove sezone s najmanje 30 postignutih pogodaka.

Utakmica koja se gledala kao obračun dviju najvećih NBA zvijezda Bryanta i Jamesa završena je tako da James sada vodi 11-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bryanta, koji je u utakmicu ušao kao jedini igrač koji ima bolji prosjek od Jamesa - 30.8 koševa - sinoć je zaustavila Miamijeva obrana u prvom poluvremenu.

Iako je utakmicu završio sa 24 postignuta pogotka i iako je 14 koševa dao u zadnjoj četvrtini, to nije pomoglo njegovoj momčadi da pobijedi raspoloženi Heat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do poluvremena Bryant je zabio samo šest koševa zahvaljujući dobroj obrani Shanea Battiera koji je zamjena za Wadea. Španjolac Pau Gasol je u Lakersima bio najučinkovitiji sa 26 koševa.

Heat je izgubio tri utakmice zaredom u gostima prije nego se u utorak vratio doma i pobijedio San Antonio Spurse 120-98.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici sinoć New Orleans Hornetsi uspjeli su se oporaviti i nadoknaditi 12 koševa razlike u zadnjoj četvrtini i činilo se da stižu do prve pobjede nakon šest poraza u produžetku, no Houston Rocketsi su ipak uspjeli oživjeti svoj napad prije nego je bilo prekasno.

Kevin Martin je zabio 27 od ukupno 32 koša prije poluvremena, a Samuel Dalembert je dodao double-double sa 17 skokova i 15 pogodaka - uključujući i pobjedničko zakucavanje - za nastavak niza pobjeda Houstona na čak pet utakmica nakon što su sinoć svladali 90-88 New Orleans Hornetse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin i napad Rocketsa su imali sjajan zamah u prvom poluvremenu stigavši do 58 koševa, no onda su u nastavku "pali" i dopustili Hornetsima da ostvare vodstvo i od pet koševa 2:16 minute do kraja. Houston je, međutim, završio utakmicu serijom 7-0 dok je New Orleans promašio svoja zadnja tri šuta i izgubio dvije lopte.

Jason Smith je predvodio New Orleans (3-12) sa 17 koševa i tri blokade, dok je Jarrett Jack upisao 15 koševa, sedam asistencija i pet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo