Ubio se jer je bio nesretno zaljubljen u igračicu?

Mnogi špekuliraju o razlozima samoubojstva izbornika ruskih odbojkašica Sergeja Ovčinikova.

30.8.2012.
13:56
VOYO logo

Samoubojstvo izbornika ruskih odbojkašica šokiralo je svijet odbojke. Sergej Ovčinikov (43), bio je sa svojim klubom, Dinamom, na pripremama u Puli, a već se krenulo špekulirati kako si je Ovčinikov oduzeo život jer je bio nesretno zaljubljen u jednu od igračica.

"Ne znamo pojedinosti", kratko je kazao Aleksander Jeremenko, predsjednik Ruskog odbojkaškog saveza. http://www.youtube.com/embed/60EAzrLNEP4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog svojih obveza klubu sam se priključila tek prošli vikend. Ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Sergej je uvijek bio miran, tih, povučen čovjek. Mi igračice tek smo na doručku bile obaviještene o velikoj tragediji. Bile smo u šoku. Tko bi to očekivao?", šokirana je ostala i Hrvatica u redovima Dinama Nataša Osmokrović, a slično je u razgovoru za Večernji list poručila i bivša hrvatska reprezentativka i izbornica Irina Kirilova:

"Sergeja sam znala dugo vremena. Kada sam bila u stručnom stožeru reprezentacije, bio je nekoliko mjeseci s nama na pripremama. Uvijek je bio nekako povučen, ali svi su ga voljeli, imao je odličan odnos i s ljudima iz Saveza kao i s igračicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuloarske priče govore o ljubavnim problemima, drugi navode kako je trenera užasno pogodio poraz od Brazilki u četvrtfinalu Olimpijskih igara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo