IZBORNIK ČAČIĆ SE CRVENI: / 'Neugodno nam je. Ovo nisu hrvatski navijači, ovo su teroristi'

Image

Izbornik Ante Čačić čestitao je igračima, ali naravno, u prvom planu nakon 2:2 protiv Češke na Euru, bili su hrvatski huligani.

17.6.2016.
20:48
VOYO logo

"Zaista bih najradije pričao o nogometu. Čestitam igračima na igri, poremetio nas je izlazak Luke Modrića, potom i primljeni gol. Dogodio se prekid, na koji ne možemo utjecati, ali se možemo sramotiti. Oni koji su izazvali nerede, siguran sam da se sad negdje smješkaju", kazao je izbornik Čačić.

"To nisu hrvatski navijači nego teroristi. Teroristički čin njih sedam, osam, deset, nema ih više. Nadam se da će ih identificirati", dodao je izbornik,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponosan na igrače, ali nisam zadovoljan rezultatom

"To je već viđeno, u Milanu. Naši igrači daju do zadnjeg atoma. Ja sam siguran da će se naši igrači i dalje boriti. S ovim rezultatom ne mogu biti zadovoljan. ali ponosan sam na igrače. Imamo još jednu utakmicu u skupini, protiv Španjolske ja sam optimist, ako nas prije ne izbace iz natjecanja", dodao je rezignirano Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O utakmici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo dobro, stvarali smo prilike, poluprilike. Kod 2:0 smo imali šansu koju Mandžukić nije realizirao. Česi su imali stopostotni učinak. Možda im je i sudac poželio malo pomoći nakon svega viđenog na tribini na kojoj su bili i takozvani hrvatski navijači", kazao je izbornik i ponovio:

"Ova generacija ima mogućnosti i kvalitetu izaći iz sjene Vatrenih. Mislim da ćemo se stići obnoviti do utorka. Sad idemo gledati Španjolsku u Tursku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić će biti spreman

Modrić?

"Radi se o zamoru, neće biti problema, ništa što bi ga moglo izbaciti", uvjeren je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se još jednom osvrnuo na huligane:

"Mi smo već, ružno je reći, navikli na takva šibanja, no što nas ne ubije, to nas ojača. Postoji nelagoda. Siguran sam da je puno Hrvata gledalo utakmici i da su se crvenjeli uz tv, osjećali se jadno", zaključio je izbornik Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo