UVOD U PONUDU / Izbacuju novi model: Opel Karl stiže dogodine

Image

Novoj generaciji Opel Corse i trendovskog trovratnog Opela ADAM-a uskoro će se pridružiti novi model. Od ljeta 2015. u njihovom će društvu biti još jedan mali peterovratni automobil.

16.9.2014.
19:30
VOYO logo

Ovog puta počašćen je sin osnivača Opela, Karl. Uz njega, ADAM i novu generaciju Corse, pri čemu su svi predstavljeni u manje od 30 mjeseci, Opel će od sljedeće godine imati najjači portfelj u segmentima minija i malih automobila u svojoj povijesti i jedan od najmlađih na tržištu. Ova nova linija minija i malih automobila ispunit će najrazličitije zahtjeve.

Svojom dužinom od otprilike četiri metra Corsa nudi izvrsnu udobnost i odličnu uravnoteženost između veličine eksterijera i prostranosti interijera u obiteljski orijentiranoj peterovratnoj karoseriji ili pak u sportskom modelu s trima vratima nalik na kupe. ADAM je pak dug 3,7 metra, ima troja vrata i prvak je individualizacije, a nudi dinamičnu vožnju, izvrsne mogućnosti povezivanja i najširi izbor mogućnosti personalizacije za sve koji žele automobilom izraziti svoj životni stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kompaktnom pakiranju dužine 3,68 metra Karl će imati pet vrata, do pet sjedala, ponudit će najbolje Opelove vrline u pametnom i praktičnom obliku te će biti novi model s početka ponude iz Opelova portfelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo