Služi kaznu zbog paleža / Iz zatvora na posao pomoćnog trenera

Image
Foto: figobay.com

Bivši branič minhenskog Bayerna Brazilac Breno, koji služi kaznu zbog paleža, dobio je posao na pola radnog vremena i radi kao trener mladih nogometaša u bavarskom klubu zbog čega mu je svaki dan dopušten izlazak iz zatvora.

19.8.2013.
14:07
figobay.com
VOYO logo

Breno (23) je prošle godine osuđen na zatvorsku kaznu od tri godine i devet mjeseci jer je podmetnuo požar u luksuznoj vili u Münchenu gdje je živio u rujnu 2011.

Nakon 13 mjeseci provedenih u zatvoru, odobren mu je izlazak iz zatvorske ustanove da bi svaki dan po pet sati mogao raditi kao pomoćni trener za mlade nogometaše do 23 godine u Bayernu, a u zatvor se treba vratiti svaki dan poslije podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postao sam drugačija osoba. Puno sam toga naučio u zatvoru", kazao je Breno na konferenciji za novinare. "Hvala Bayernu. Dobro sam. Vrijeme provedeno u zatvoru mi je bilo teško i oduševljen sam da mi je Bayern pružio ovu priliku".

"Učinili smo sve što smo mogli da pružimo ovu priliku Brenou u Bayernu. Moramo zahvaliti vlastima na suradnji", kazao je predsjednik minhenskog kluba Uli Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Breno je došao u Bayern 2008. za 12 milijuna eura. Iako je mnogo obećavao, igrao je malo, a patio je i od depresije nakon ozljede koljena koju je zaradio u Nürnbergu gdje je otišao na posudbu u ožujku 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo