SKROMAN NASTUP U SPUSTU / Ivica osvojio četiri boda u Garmischu

Image
Foto: PIXSELL

Kostelić je sa startnim brojem 31 odvozio čuvenu Kandahar stazu s zaostatkom od 1.36 sekundi za pobjednikom Talijanom Christofom Innerhoferom.

23.2.2013.
14:23
PIXSELL
VOYO logo

GARMISCH - IvicaKostelić osvojio je 27. mjesto i četiri boda na spustu Svjetskog kupa u njemačkom Garmischu, te je ostao na petom mjestu ukupnog poretka.

Kostelić je sa startnim brojem 31 odvozio čuvenu Kandahar stazu s zaostatkom od 1.36 sekundi za pobjednikom Talijanom ChristofomInnerhoferom. Našem najboljem skijašu ovo je bio drugi nastup u karijeri na spustu u Garmischu, a u prvom 2010. bio je odličan deseti, što mu je treći najbolji spustaški rezultat u karijeri. Zagrepčanin je ostao na petom mjestu ukupnog poretka s 709 bodova, a u spustu je s ukupno 18 bodova na 44. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza pobjednika Innerhofera najbrža vremena imali su Austrijanci GeorgStreitberger (+0.12) i KlausKroell (+0.16). Talijan je u Garmischu došao do šeste pobjede u karijeri, četvrte u spustu i treće ove sezone. Norvežanin AkselLundSvindal spust je okončao na petom mjestu, pa sada za vodećim u ukupnom poretku Austrijancem MarcelomHirscherom zaostaje 169 bodova. Vodi se velika borba za pobjednika spusta jer sada Svindal vodi s 359 bodova, samo 10 bodova više od Talijana DominikaParisa i 15 od današnjeg pobjednika Innerhofera.

U nedjelju se u Garmischu vozi veleslalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo