TREĆA OLIMPIJSKA MEDALJA / Ivica Kostelić nazdravio srebru

Ivici Kosteliću je slalomsko zlato u Vancouveru izmaknulo za 16 sotinki sekunde. No, treću olimpijsku medalju hrvatski je skijaš propisno proslavio.

28.2.2010.
13:59
VOYO logo

VANCOUVER - "Otac me upozorio da pripazim u drugoj vožnji, a ja sam mu rekao da je ovo jedina vožnja u karijeri kada doista nema opreza jer je cilj medalja", izjavio je Ivica Kostelić nakon što je u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru osvojio srebro.

Kostelić je za zlatnim Talijanom Gulianom Razzoliem zaostao 16 stotinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je vrlo gusto, ali nisam mogao stići Razzolia jer je 58 stotinki zaostatka ipak bilo previše. Staza je bila skraćena i bio bi zlatni da su bila još dvoja-troja vrata. Razzoli je sjajno odvozio prvu vožnju i zato je pobijedio. Ne žalim previše, imam još jedno srebro koje sam ostvario pred stvarno puno hrvatskih navijača u Whistleru", kazao je Kostelić, koji je sebi poželio da ostane zdrav do sljedećih Igara u Sočiju za četiri godine.

Kosteliću je to drugo odličje na ovim Igrama, te treće olimpijsko u karijeri. Svoj veliki uspjeh te devetu medalju u obitelji Kostelić, Ivica je proslavio u krugu prijatelja i navijača. U sponzorskoj kući Hrvatskog skijaškog saveza u Whistleru pio se pjenušac, a proslava je potrajala do sitnih noćnih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo