KAD TIJELO VIŠE NE SLUŽI... / Ivan Ljubičić odlazi u mirovinu?

Image

Hrvatski tenisač sve se češće usreće s novinarskim pitanjem kad planira reći konačno zbogom tenisu. To će se možda dogoditi već ove sezone.

31.1.2012.
7:09
VOYO logo

Prvi nositelj teniskog ATP turnira Zagreb Indoors Ivan Ljubičić nije dao izričit odgovor na pitanje je li ovo njegova oproštajna sezona.

Na novinarski upit na tiskovnoj konferenciji je li ovo njegova oproštajna sezona, Ljubićić je kazao: "Možda, vidjet ćemo. Prerano je sada podvlačiti crtu, ostajem dok me tijelo bude služilo i dok budem mogao igrati protiv vodećih tenisača".

U prvom kolu Ljubičić je danas pobijedio Slovaka Karola Becka sa 7-6 (5), 3-6, 6-3 nakon 2 sata i 17 minuta igre. Bio je to vrlo izjednačeni meč u kojem je Ljubičić samo u jednom gemu imao priliku za "break", ali bilo je to u odlučujućem setu i uspio ju je realizirati.

"Nedostajalo mi je ritma, ovo mi je bio tek drugi meč u posljednja tri mjeseca. Trening je jedno, a meč nešto sasvim drugo. Sa Beckom sam i prije imao problema. Nije izgledalo sjajno na početku trećeg seta, ali bitno je da sam pobijedio i da sam se borio do kraja", rekao je Ljubičić, koji je u Zagrebu bio pobjednik 2006., te još dva puta finalist (2007, 2008).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo