ŽIVI LONDONSKI SAN / Ivan Dodig bez problema do osmine finala

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ovo je najbolji rezultat Dodiga u Wimbledonu, a u osmini finala igrat će protiv boljeg iz dvoboja između četvrtog nositelja Španjolca Davida Ferrera i Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

29.6.2013.
17:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Hrvatski tenisač IvanDodig plasirao se u osminu finala Grand Slam turnira u Wimbledonu, nakon što je u subotu u 3. kolu pobijedio Nizozemca IgoraSijslinga, koji je pri vodstvu Dodiga 6-0, 6-1, 1-0 predao meč.

Dodig je na terenu proveo samo 45 minuta, ne pruživši svom protivniku niti jednu priliku za "break".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je najbolji rezultat Dodiga u Wimbledonu, a u osmini finala igrat će protiv boljeg iz dvoboja između četvrtog nositelja Španjolca DavidaFerrera i Ukrajinca AleksandraDolgopolova.

Hrvatska tenisačica PetraMartić nije se uspjela plasirati u osminu finala jer je u 3. kolu poražena od Bugarke CvetanePironkove sa 6:1, 4:6, 6:2 nakon sat i 46 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je slabo ušla u susret i prvi set izgubila praktički bez otpora osvojivši samo jedan gem na svoj servis. I početak drugog seta nije nagovještavao ništa bolje za našu tenisačicu jer je Pironkova povela sa 4:1 i imala servis. Tada Martić radi preokret i dobiva pet gemova zaredom za drugi set.

Kada se očekivalo da će Martić u trećem setu nastaviti dobrog igrom, opet je krenula silaznom putanjom i Pironkova dobija meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo