smrt mladog nogometaša / Istra prekinula pripreme, Alenov sprovod u nedjelju

Alen Pamić već se ranije u tri navrata rušio na travnjaku. Prvi put dok je igrao za belgijski Standard, a ponovilo se nekoliko mjeseci kasnije tijekom treninga. Posljednji put srušio se u veljači ove godine na utakmici Istra 1961 i Lokomotive.

22.6.2013.
14:00
VOYO logo

U petak navečer, u 24. godini života, tragično je preminuo AlenPamić, igrač Istre 1961 i sin trenera IgoraPamića, objavio je klub u subotu ujutro. Rukovodstvo i grače Istre teško je pogodila Alenova smrt te su prekinuli pripreme u Sloveniji i otkazali današnji prijateljski susret sa Zoryjom.

Neslužbeno se doznaje kako je mladi nogometaš gledao malonogometnu utakmicu u Maružinima kraj Kanfanara, a pred sam kraj utakmice je stao na gol. Međutim, u tim trenucima je doživio srčani udar, srušio se, a reanimacija nažalost nije uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alen Pamić već se ranije u tri navrata rušio na travnjaku. Prvi put dok je igrao za belgijski Standard, a ponovilo se nekoliko mjeseci kasnije tijekom treninga. Posljednji put srušio se u veljači ove godine na utakmici Istra 1961 i Lokomotive. Tada je prestao igrati te je obilazio liječnike kako bi se utvrdilo zbog čega mu se to događalo. U rujnu je trebao ići na nove kontrole koje su trebale pokazati može li se nastaviti baviti nogometom.

Alen Pamić, brat Dinamovog igrača Zvonka, rođen je u 15. listopada 1989. godine, a kao nogometaš bio je član mladih hrvatskih selekcija. Igrao je za  Žminj, Karlovac, Rijeku, Standard iz Liegea i Istru 1961. Sprovod mladog nogometaša je u nedjelju u Žminju u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo