INTER PRODAJE ZVIJEZDU NAJVEĆEM RIVALU? / Nerazzurri odbili Napoli i otkrili u čijem ga dresu vide

Image
Foto: AFP

S obirom da je izgubio povjerenje kluba i suigrača Argentinac će najvjerojatnije napustiti Inter

27.2.2019.
9:33
AFP
VOYO logo

Napoli je ponudio Mauru Icardiju godišnju plaću od devet milijuna eura s bonusima, međutim Inter je skloniji da bivšeg kapetana proda Juventusu. Tako glasi vijest koju je objavio Tuttomercato, odnosno njihov novinar Tancredi Palmeri. Otkrio je da je iznos bonusa koje mu je ponudio Napoli dva milijuna eura, a isplata istih ovisila bi o njegovim nastupima.

Drugi najplaćeniji igrač

To bi ga učinilo drugim najplaćenijim igračem u Italiji poslije Cristiana Ronalda. Navode i da ovo nije prvi put da je Napoli posegnuo za njim, ali isti izvor tvrdi da bi ga Inter radije prodao Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mauro Icardi /AFP

Ova vijest došla je nakon što je Juveov sportskim direktor Fabio Paratici potvrdi da je prošlog ljeta poslao poruku Wandi Icardi, supruzi i menadžerici argentinskog napadača, kako bi se raspitao za njega o doznao što misli o igranju za talijanskog prvaka.

Ovakav rasplet sigurno bi razbjesnio navijače Intera, ali ovo ne bi bio prvi put da ova dva kluba posluju. Juve je, inače, jedini klub u Italiji sposoban isplatiti 110 milijuna eura odštete za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo