SUDAC POKVARIO DOŽIVLJAJ / Iniesta kopirao Cruyffa i zaradio kaznu!?

Image
Foto: 101greatgoals.com

Andres Iniesta je u utakmici protiv Betisa savršeno izveo potez kojim se proslavila nizozemska legenda Johan Cruyff, no za nagradu je Barcelonin 'playmaker' od suca dobio – žuti karton.

16.1.2012.
13:50
101greatgoals.com
VOYO logo

U utakmici u kojoj je Barcelona pred svojim navijačima svladala Betis sa 4:2 jedna je sudačka odluka podigla puno prašine, a španjolski mediji su se čak više raspisali o tom detalju nego o novoj golijadi Guardioline momčadi.

Što se dogodilo? Pri rezultatu 2:2 Andres Iniesta je u Betisovom kaznenom prostoru izveo vrhunsku minijaturu na malom prostoru poslavši svog čuvara po 'ćevape'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj okret, odnosno dribling koji je u svijetu nogometa poznat kao Cruyff okret oduševio je publiku na tribinama i pred malim ekranima, no sudac Ignacio Villanueva nije bio impresioniran.

Iako je 'posramljeni' Iniestin čuvar Jefferson Montero nakon toga oborio Barçinog veznjaka te skrivio očigledni jedanaesterac, sudac je odlučio pokazati žuti karton Iniesti zbog simuliranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je Villanueva postao autorom jedne od najgorih sudačkih odluka ovoga vikenda, uništivši jedan savšeni trenutak utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike