IME NESUĐENOG VATRENOG POSTALO PREDMET PREDSJEDNIČKIH IZBORA U BARCELONI: / Svim kandidatima on je na vrhu popisa želja

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih čak četiri od pet predsjednika Barcelone odstupili su prije isteka mandata, a jedino je Joan Laporta odradio cijeli mandat

12.11.2020.
18:52
Profimedia
VOYO logo

Katalonski velikan Barcelona u procesu je izbora novog predsjednika nakon što je Josep maria Bartomeu nedavno podnio ostavku.

Glavni razlog ostavke bilo je pismo katalonske vlade u kojemu se dopušta održavanje referenduma o povjerenju Bartomeu 1. i 2. studenoga na stadionu Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona u prošloj sezoni nije osvojila nijedan trofej, što se zadnji puta dogodilo 2008. godine pa je ito bio jedan od razloga ostavke Bartomeua baš kao i situacija s Lionelom Messijem, koji je zatražio transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci bi novog predsjednika trebali dobiti početkom iduće godine, a zanimljivo je kako su svi kandidati obećali istu stvar. Naime, As javlja da se na popisu želja svih kandidata našlo ime Danija Olma, bivšeg igrača Dinama i nesuđenog Vatrenog. Navodno svi žele njegov povratak u klub u kojem je ponikao.

Olmo je sa 16 godina, inače, napravio najbolji potez karijere i došao u Dinamo školu. Svojim odličnim igrama zaradio je poziv u španjolsku reprezentaciju i transfer u Leipzig prošle zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je i da je bio velika želja čelnika HNS-a, koji su ga pokušavali uvjeriti da igra za hrvatske, lai njegov san oduvijek je bila Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo