Ima godinu dana da se udeblja 9 kg, a ne može!

Hrvatska ima još jedno svjetsko odličje na SP-u u taekwondou!

4.5.2011.
15:38
VOYO logo

Na Svjetskom prvenstvu u južnokorejskom Gyeongjuu hrvatska reprezentativka Marina Sumić osvojila je srebrnu medalju i to dan nakon što je Ana Zaninović s pet čistih pobjeda postala prvakinja do 53 kilograma.

Marini se u polufinalu svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja Kanađanka Sergerie predala bez borbe, dok je u finalu do 62 kilograma izgubila od Tajlađanke Nisaisom 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini se da su me malo shrvale emocije, a ni noge mi nisu bile u formi kao dan prije. Da se sve događalo u jednom danu, kao što je to kod nas običaj, a ne u dva dana što su isforsirali Korejci, možda bih bila i svjetska prvakinja. Čini se da sam se dosta potrošila u veselju zbog moje prve seniorske medalje. Svi ti čestitaju, to te malo ponese", kaže 19-godišnja članica zagrebačkog Metalca.

Imala je Marina i ponešto sportske sreće. Polufinalna suparnica, Kanađanka Katrine Sergerie, nije izašla u borilište. Je li se to bivša svjetska prvakinja i olimpijska doprvakinja uplašila nove hrvatske tigrice?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, vidjela je kako sve tučem naokolo pa je odustala. Šalim se, slomila je ruku i to se dan kasnije ohladilo i boljelo ju je pa nije htjela riskirati jer su blizu i olimpijske kvalifikacije".

Zlato nije bilo daleko, u finalu je bilo jako neizvjesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bile smo tu negdje dok ja nisam primila udarac u glavu".

Za Marinu kažu da je cura koja u borilište ulazi sa osmjehom. Da se čak i tuče sa smješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim ulaziti u borilište opuštena. S takvim stavom sam došla i na SP. Nisam razbijala glavu s medaljom i ona se dogodila".

Lani je bila prvakinja Europe do 21 godinu, a prije toga druga juniorka Europe i treća juniorka svijeta te druga na kadetskom prvenstvu Starog kontinenta. Nakon svega san je nastupiti na Olimpijskim igrama što neće biti lako jer je neparna kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olimpijske kategorije su 57 i 67 kg, a ja nastupam do 62 kg, a ovdje sam imala 58,5 kg. Premršava sam da bih skidala kilažu, a udebljati se ne mogu".

Morat će se potruditi, ima još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105020539006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo