ZVEZDAŠ IH IZBACIO IZ TAKTA / Igrači Partizana napali Srbina u dresu Neftčija

Image
Foto: Youtube

Veći incident spriječili su trener Partizana Vladimir Vermezović i Milan Smiljanić, koji su zagrlili Stamenkovića i sproveli ga do tunela.

21.9.2012.
9:43
Youtube
VOYO logo

"Nosati majmun živi u Azerbajdžanu, u ciganskom dresu doš'o po bananu." Tim su transparentom navijači Partizana 'pozdravili' bivšeg vratara Crvene zvezde, a danas čuvara mreže Neftčija SašuStamenkovića u prvom kolu Europske lige.

Stamenković je na meti Grobara još od 2010. godine kada je žestoko kritizirao prelazak svog kolege i također bivšeg golmana Zvezde VladimiraStojkovića u Partizan. Dvojica vratara odbila su se rukovati uoči početka susreta, a napeta situacija eskalirala je nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada se Stamenković okrenuo prema Jugu, tribini na kojoj se nalaze najžešći navijači Partizana, i provokacijama proslavio osvojeni bod. Naravno, igrači 'crno-belih' žestoko su reagirali te je krenulo naguravanje na sredini terena.

Veći incident spriječili su trener Partizana VladimirVermezović i MilanSmiljanić, koji su zagrlili Stamenkovića i sproveli ga do tunela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo