Tragedija šokirala naciju: 'Ne možeš gledati kako umire!'

14.12.2012.
11:56
VOYO logo

Brent, Brown i još desetorica igrača Cowboysa su se u popularnom klubu Privae nalijevali šampanjcem, a nakon vesele noći Brown je svog prijatelja i suigrača odvezao u smrt.

Policija mu je u krvi izmjerila dvostruku količinu alkohola (1,8 promila) od one dopuštene u Teksasu, a osim policije u istragu se uključila i Teksaška komisija za alkohol koja pokušava utvrdili je li im osoblje kluba točilo piće kada su već bili pijani, što je u toj američkoj državi zabranjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brenta, koji će posljedice neodgovornog ponašanja ionako cijeli život nositi na duši, dodatno je optužila svjedokinja koja tvrdi da nije želio pomoći suigraču zarobljenom u zapaljenom vozilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitala sam ga je li u redu i rekao je da jest. Prvo je iz motora virio mali plamen, no vatra se ubrzo počela širiti, a ja sam čula zapomaganje iz automobila. Pitala sam Brenta je li još netko u automobilu, a on mi je odgovorio potvrdno. Rekla sam mu da ga moramo izvući, a on mi je odgovorio da ne želi izaći iz auta. 'Ne možeš gledati kako umire, moraš mu pomoći. Idi po njega', vikala sam mu, no on me samo gledao. Nakon što sam mu to nekoliko puta rekla izvukao ga je na cestu i ostavio. Želim poručiti svima da Josh Brent nije heroj. Čitam i slušam u izvještajima o nesreći kako je izvukao prijatelja iz zapaljenog automobila, no morali smo ga nagovarati da to učini", ispričala je Dallas Morning NewsuStacee McWilliams.

Brent je optužen za ubojstvo pod utjecajem alkohola te je pušten na slobodu uz jamčevinu od pola milijuna američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo