Suradnja tri švedske ikone / Ibrahimović s obitelji u nacionalnoj kampanji!

Image
Foto: volvo

Volvo automobili, svjetski poznata nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović te vodeći producent pop glazbe Max Martin, udružili su snage. Suradnja tri švedske ikone temelji se na zajedničkoj želji da se istaknu Švedska, njena priroda i ljudi.

1.2.2014.
11:57
volvo
VOYO logo

Švedska ima veliko značenje za Volvo. Ovom kampanjom žele proslaviti Švedsku i švedski duh koji je zaslužan za to da su vodeći u brojnim segmentima života kao što su sigurnost, dizajn i očuvanje životnog okoliša.

Kampanja koja je spojila Volvo, Zlatana i Maxa Martina nadahnuta je prethodnom suradnjom Volva i glazbene skupine Swedish House Mafia. Međutim, ovaj put je kampanja snimana na sjeveru Švedske, zajedno sa Zlatanom, njegovom suprugom i njegova dva sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Automobilska zvijezda spota je Volvo XC70, glazba je djelo Maxa Martina i predstavlja suvremenu interpretaciju švedske himne, čiji tekst izgovara upravo Zlatan Ibrahimović.

Kampanja s modelom XC70 primarno je namijenjena švedskom tržištu, a Volvo će napraviti dodatni film za međunarodnu upotrebu u kojoj će glavnu ulogu igrati Volvo XC60. Kampanja će u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci biti predstavljena diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je projekt u kojem sam sudjelovao svim srcem. Oduvijek sam volio automobile, a Volvo je savršen izbor obiteljskog automobila. Ovu proslavu Švedske pamtit ću do kraja života. Krajnji rezultat s potpuno novim verzijom nacionalne himne zvuči magično", izjavio je Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo