SITUACIJA SE KOMPLICIRA / I to je moguće: Poraz Reala i Barcelone u istom kolu!

Image
Foto: AP Images

Španjolski velikani Real Madrid i Barcelona porazima su otvorili nastavak španjolskog prvenstva što je iskoristio Atletico Madrid i u potpunosti zakomplicirao situaciju na vrhu ljestvice.

4.1.2015.
22:55
AP Images
VOYO logo

Lider prvenstva Real Madrid je poražen kod Valencije 1-2, dok je Barcelona izgubila od Real Sociedada u San Sebastianu 0-1.

Valencija je na Mestalli pobijedila Real Madrid prekinuvši fantastičnu seriju 'Kraljevskog kluba' od 22 uzastopne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo u 14. minuti iz jedanaesterca golom Cristiana Ronalda kojem je to bio već 26. pogodak ove sezone u Primeri.

Real je do poluvremena sačuvao vodstvo, no 'Šišmiši' su u nastavku susreta okrenuli rezultat golovima Antonia Barragana (52) i Nicolasa Otamendija (65).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije nastupio za Real zbog ozljede.

Real je ovim porazom prekinuo niz od 22 uzastopne pobjede u svim natjecanjima i tako propustio priliku dostići svjetski rekord brazilskog kluba Coritibe koji je nanizao 24 pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona nije uspjela iskoristiti kiks Real Madrida. Katalonci su izgubili kod Real Sociedada 0-1, a pogodak odluke postigao je Jordi Alba u drugoj minuti utakmice, ali u vlastitu mrežu.

Real Sociedad je dobio Barcu i prošle godine, u veljači 2014. slavio je 3-1. Zanimljivo, Sociedad je protiv Barcelone u zadnjih šest susreta na Anoeti upisao četiri pobjede i dva neodlučena rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Enrique je otvorio utakmicu bez Lionela Messija, Neymara i Ivana Rakitića. Messi je ušao u igru u drugom poluvremenu, Neymar je dobio zadnjih pola sata, dok je Rakitić ostao na klupi.

Real je usprkos porazu zadržao prvo mjesto na ljestvici sa 39 bodova i utakmicom manje. Barcelona ima 38 bodova, koliko ima i Atletico Madrid na trećem mjestu. Valencija se probila na četvrto mjesto sa 34 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo