SPLIĆANI POD POVEĆALOM /

I Interpol istražuje sumnjiv Hajdukov transfer

Image
Foto: PIXSELL

Ovaj slučaj ima međunarodnu dimenziju jer je Hajduk ranije pred Arbitražnim sudom FIFA-e izgubio spor u vezi transfera nogometaša Muse u Xerex, ali je nakon toga Hajduk podnio "službenu prijavu“ nadležnom FIFA–inom tijelu.

14.3.2012.
17:19
PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu danas je potvrdilo da surađuje s Interpolom u istrazi transfera bivšeg nogometaša Hajduka IgoraMuse u španjolsku momčad Xerez iz 2002, a u kojem je, prema medijskim navodima, "nestalo" 300 tisuća eura.

"Općinsko državno odvjetništvo još od 2006. godine u vezi tog transfera provodi izvide u suradnji sa Odjelom za gospodarski kriminalitet županijske Policijske uprave u Splitu i Interpolom", izjavila je danas za Hinu glasnogovornica tog Općinskog državnog odvjetništva ReneLaura. Po njenim riječima tijekom 2009. i 2010. godine Općinsko je državno odvjetništvo u Splitu slalo Interpolu požurnice u vezi ovog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Interpol je jednim dijelom udovoljio našem zahtjevu, ali dok se ne prikupi cjelokupna dokumentacija i i potrebne obavijesti, mi ne možemo donijeti državno-odvjetničku odluku“, kazala je Laura, dodavši da će Općinsko državno odvjetništvo u Splitu takvu odluku donijeti kada kompletira dokumentaciju.

Prema navodima nekih portala Državno je odvjetništvo u vezi transfera Igora Muse u španjolsku momčad Xerez ispitalo 2008. godine IgoraŠtimca, te tadašnjeg direktora Hajduka FredijaFiorentinija i odvjetnicu Hajduka DorisKoštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po riječima Rene Laure, ovaj slučaj ima međunarodnu dimenziju jer je Hajduk ranije pred Arbitražnim sudom FIFA-e izgubio spor u vezi transfera nogometaša Muse u Xerex, ali je nakon toga Hajduk podnio "službenu prijavu“ nadležnom FIFA–inom tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo