BORNA ŽIVI SVOJ SAN / Hrvatsko tenisko čudo druži se i s Nadalom

Glavnu zvijezdu priče koja slijedi očekuju naslovnice. Zovu ga novim teniskim čudom. 17 mu je godina, najbolji je junior na svijetu i druži se s Rafaelom Nadalom.

7.1.2014.
18:25
VOYO logo

Ovo je BornaČorić. U njegovim rukama reket postaje sportsko oružje koje suparnike ostavlja nemoćnima. Tek mu je 17, a već je pokorio juniore. Sada napada seniore. Njegov talent sigurna je karta prema vrhu. No, upoznajemo Bornu iz drugog kuta. Tko je ovaj dečko kada nije na terenu?

"Volim igrati, možda otići na neku kavu i tako. Volim popričati, jednostavno volim živjeti jedan normalan život", kaže Borna Čorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelji u njegovom životu zauzimaju važno mjesto, no s uspjehom dolazi i puno lažnih.

"Uvijek pokušavam znati tko su mi pravi prijatelji, prijateljice isto tako i njih se pokušavam držati", govori mladi tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je meč u pitanju itekako je ozbiljan. Ali van terena otvoren i pristupačan.

Slobodnog vremena posljednjih mjeseci nije bilo previše. Međutim, mnogi bi svo slobodno vrijeme svijeta mijenjali za ono što se Borni događalo. Među ostalim, ugostio ga je vrhunski Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam kod njega sedam dana, stvarno je bilo odlično. Mislim da smo trenirali negdje tri sata dnevno. Odlične pripreme, dosta sam naučio od toga kod njega i stvarno sam presretan što sam dobio takvu šansu da sam tamo kod njega. Dosta je zatvoren, ja bih rekao, i nije bahat ni ništa, jednostavno mislim da je malo zatvoren tip, možda malo sramežljiv bi čak rekao. To je stvarno bila jako dobra prilika i stvarno sam ponosan što sam bio tamo", opisuje Borna.

A ponosan je na Bornu cijeli njegov tim. Od tog mladog tenisača očekivali su ovakav uspjeh, jer od početka se po njegovom karakteru vidjelo da je rođen da se vine do zvijezda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su sportaši imali problema s roditeljima, koji su zbog prevelikih ambicija postavljenih pred svoju djecu, često znali naštetiti njihovom sportskom putu.

"Ja sam sam odlučio biti ovo što jesam. Mene je tata uvijek puštao da jednostavno živim ono što želim i eto mislim da zato ja uživam u ovome što radim", ističe Čorić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo