RASPOLOŽENI PROTIVNICI /

Hrvatski izbornik ima još razloga za brigu

Image
Foto: AP

Od hrvatskih suparnika iz kvalifikacijske skupine za SP pobjede su ostvarile Makedonija, Belgija i Škotska, Srbija je remizirala, dok je Wales upisao poraz.

16.8.2012.
8:38
AP
VOYO logo

ZAGREB - Prvi suparnik hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2014. godine, reprezentacija Makedonije u prijateljskom susretu igranom u Skopju je pobijedila Litvu 1:0.

Pogodak odluke zabio je GoranPandev u 54. minuti. Makedonija je nastupila s v.d. izbornikom na klupi jer je dosadašnji izbornik Velšanin JohnToshack dobio otkaz jer se nije želio preseliti u Skoplje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od preostalih hrvatskih suparnika iz skupine pobjede su ostvarile Belgija i Škotska, Srbija je remizirala, dok je Wales upisao poraz.

Belgija je dočekala Nizozemsku i u sjajnoj predstavi slavila 4:2. Golove za Belgiju zabili su Benteke (20), Mertens (75), Lukaku (77) i Vertonghen (80), dok su strijelci za 'oranje' bili Narsingh (54) i Huntelaar (55).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je u Beogradu ugostila Irsku koja je trebala 'odglumiti' Wales i Škotsku protiv kojih odabranici SinišeMihajlovića otvaraju kvalifikacije za SP. Susret je završio bez golova.

Wales je otvorio sezonu protiv Bosne i Hercegovine, koja je trebala biti test za Hrvate i Srbe. Domaćine je predvodio oporavljeni GartehBale, no BiH je slavila 2:0, a strijelci su bili Ibišević (21) i Stevanović (54).

Škotska je kod kuće pobijedila Australiju 3:1. Golove za Škotsku zabili su Rhodes (28), Davidson (63) i McCormak (76), a za goste Bresciano (18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo