Veliki ciljevi / "Hrvatska košarka je na aparatima"

Image

"Pobjede su iznad svega, zdrava ambicija prezentirana u javnosti, kvalitetno ponašanje igrača na terenu i van njega, prezentiranje tog ozbiljnog projekta", naglašava trener Cibone Neven Spahija.

28.8.2013.
18:13
VOYO logo

Prije početka sezone u listopadu i Kupa Dražena Petrovića koji će se održati 23.9. u Draženovom domu, Cibosi su trenutno na pripremama u Sv. Martinu na Muri kako bi što spremnije dočekali protivnike.

Pod vodstvom Nevena Spahije te pomoćnika Milana Vojvodića i Slavena Rimca pripremat će se za utakmice predviđene u Novom mestu 3. rujna protiv Krke, dok je 4. rujna na rasporedu utakmica protiv Jolly JBŠ u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Cibona će nastupiti na turnirima u Jesolu (Italija) te Sarajevu.

Prijateljski susreti s jakim ruskim momčadima Ural Great i Enisey igrat će se u Poreču (9. – 10. rujna), dok će generalna proba uoči starta ABA lige i domaćinstva Radničkog biti utakmica finala Kupa Dražena Petrovića protiv Cedevite (28. rujna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da je bolje nego što sam očekivao. Ja sam došao s ambicijom i moram biti iskren da sam sretan i zadovoljan s klubom. Trebat će puno strpljenja s ovog pripremnog perioda. Moramo raditi u najboljim mogućim uvjetima", kazao je trener Cibone Neven Spahija.

Jedna od glavnih stavki za Cibonu je vratiti se u vrh regionalne lige kako bi mogli dobiti pozivnicu u Euroligu, a kako Spahija tvrdi, "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je prošle sezone 2012./2013. osvojila dvostruku krunu - Kup Krešimira Ćosića i naslov prvaka Hrvatske te pokazala da i dalje gori starim žarom te željom za osvajanjem naslova.

Spahija je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spahija se nada kako će izbjeći bespotrebne priče oko "rivalstva" Cibone i Cedevite jer "neke su utakmice Cibone i Cedevite prošle godine više dale materijala medijima da pričaju o svemu, samo ne o košarci" te se nada kako će se izbjeći bilo kakvi incidenti.

"Previše je tu prijatelja s jedne i druge strane da bi se prezentiralo bilo što drugo osim košarke. To je moja i Jaskova obaveza" kazao je Neven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo