Hrvatska druga na svjetskom prvenstvu u ribolovu!

Na Svjetskom šaranskom prvenstvu, koje je od 25. do 28. rujna održano na jezeru Montargil (160 km od Lisabona) u Portugalu, hrvatska reprezentacija osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju.

2.10.2013.
11:00
VOYO logo

Ekipu su u većini (pet od osam) činili članovi našičkog ŠUD „Šaran“ - Damir Ladnjak, Tomislav Vukšić, Danijel Bestvina, Pave Vukelić, Dražen Kraljik s logistikom u kojoj su bili Ivan Kribl, Jozo Grubišić-Jaro i Goran Cvetković.

Na prvenstvu je sudjelovalo 60 parova iz 20 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje je bilo podijeljeno u tri sektora a u svakom sektoru lovilo je po 20 parova. Par Damir Ladnjak - Tomislav Vukšić (prvi u sektoru B) bili su ukupno drugi iza zlatnih Portugalaca za što su primili srebrenu medalju.

U sektoru C Hrvatska je osvojila četvrto mjesto ali joj je, zbog podbačaja para u sektoru A, za malo izmakla zlatna medalja. U vrlo teškim uvjetima Hrvatska reprezentacija je imala ulov manje od dva i pol kilograma (2,448) iza ekipe Portugala, gotovo dvadeset šest (25,851) ispred ekipe Kazahstana. Na svečanom dočeku u prostorijama društva svjetskim su viceprvacima čestitali gradonačelnik Našica mr. Krešimir Žagar, predsjednik Sportske zajednice grada Našica Josip Pavlus te mnogobrojni članovi ŠUD-a Šaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo