Glorificiraju Modrića / Hrvat je 'kralj dodavanja' i pripada europskoj momčadi tjedna

Image
Foto: AP

Modrić u tekućoj sezoni ima 56 točnih dodavanja po utakmici, ali ga takvo što ipak ne čini vođom Reala, već činjenica da je ponajbolji kradljivac lopti u kraljevskom klubu (skoro šest po utakmici), te da ima mali broj izgubljenih lopti (sedam u prosjeku).

20.1.2014.
17:37
AP
VOYO logo

Luka Modrić i dalje nezaustavljivo korača redovima Real Madrida.

U posljednjem kolu Primere, njegov klub je s lakoćom slavio 5-0 kod Betisa, a web stranica Betting.betfair napisao je kako zasluge za to nemaju niti Cristiano Ronaldo niti Gareth Bale kao Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Hrvat uvršten u europsku momčad tjedna, koja izgleda ovako: Perrin (Genoa) - Bedimo (Lyon), Ghoulam (St. Etienne), Vyntra (Levante), Pique (Barcelona) - Vidal (Juventus), Modrić (Real Madrid) - Hernanes (Lazio), Ocampos (Monaco), Pjanić (Roma) - Ibrahimović (PSG).

Na cijelu situaciju se nadovezao tekst na portalu abc.es, gdje se glorificira igra Luke Modrića te se navodi kako je reprezentativac 'kralj dodavanja'. To se potkrepljuje podatkom da Modrić u tekućoj sezoni ima 56 točnih dodavanja po utakmici, ali ga takvo što ipak ne čini vođom Reala, već činjenica da je ponajbolji kradljivac lopti u kraljevskom klubu (skoro šest po utakmici), te da ima mali broj izgubljenih lopti (sedam u prosjeku).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike